. . .

TEMA: Hjernerystelse

mindJeg har selv oplevet en voldsom hjernerystelse efter et uheld, og dette endte med, at jeg måtte opgive mit daværende arbejde som pædagog. Siden søgte jeg mange forskellige behandlingsformer – både inden for sygehussektoren og behandlere, jeg i min desperation selv fandt.

Med tankefeltsterapi og traume- og regressionshealing fandt jeg endelig helbredende metoder, og det har givet mig en stor glæde, at give dette videre til andre i samme situation.

 


Tema-artikel om hjernerystelse

Politiken, 21. januar 2017

“Hvert år får 25.000 hjernerystelse: Hovedpine, svimmelhed, udmattelse, irritabilitet, angst, søvnforstyrrelser… De fleste slipper med forskrækkelsen og en hovedpine, der hurtigt går væk. Andre kæmper i måneder med alvorlige gener.
Læs Politikens artikel om hjernerystelse her…


“Hjernerystelse – for altid?”

Journalistisk projekt af Christian Henriksen
Christian Henriksen undersøger konsekvenserne af senfølger af hjernerystelse (postcommotionelt syndrom) og de behandlingsmetoder, der findes på nuværende tidspunkt.

 


“Hvorfor nogen får depression efter en hjernerystelse / sen-hjerneskade”

Jeannefairy.dk
Det er et velkendt fænomen, at mennesker som har pådraget sig en hjernerystelse/sen-hjerneskade sidenhen får depression og andre psykiske lidelser, se med her eller klik dig ind på jeannefairy.dk

 


Videre med livet // Forandringer efter en hjerneskade

Hjerneskade.dk // Hjerneskadeforeningen
En hjerneskade forandrer livet for altid – uanset om det er en selv eller ens nærmeste der er ramt. I videoen fortæller neuropsykolog Grethe Pedersen om nogle af de følelsesmæssige og personlighedsmæssige forandringer der kan ske hos den person der er ramt af en hjerneskade, for eksempel når den hjerneskaderamte mister evnen til at tage initiativ og handle, eller når personen taler og agerer tilsyneladende uden hæmninger.

Klippet er en del af filmen “Videre med Livet” som er produceret af Heller Film i 2010. Klip med neuropsykolog Grethe Pedersen er optaget i forbindelse med et pårørendekursus på Kursus Center for Neurorehabilitering i Dianalund.