. . .

Hypnoseterapi

Din hjerne består af to former for bevidsthed. Det bevidste niveau er styret af rationel tænkning, fornuft og normer. Det ubevidste er oplevelser og erindringer, der er glemt eller ligefrem fortrængt, men som stadig præger din sjæl og din adfærd. Og ofte resulterer i uhensigtsmæssige vaner og gamle mønstre.

Formålet med hypnoseterapi – også kaldet hypnoterapi – er at nå ned i det ubevidste lag og at bearbejde ubalancerne, så du opnår en større livskvalitet.

Brug af hypnose gør det nemmere at trænge igennem dine blokeringer og få adgang til de bagvedliggende oplevelser eller traumer, der skaber ubehag og ubalance.

 

Hvordan foregår det?

Hypnoterapi inddeles i to faser; først taler vi om dit problem, hvilke udfordringer har du, og hvad vil du gerne ændre. Denne fase er vigtig, for her hjælpes du til at præcisere og udtrykke det mål, du har for terapien.

Under hypnosen vil jeg føre dig til en tilstand af dyb afslappethed. Nu har jeg direkte adgang til dit underbevidste jeg, som husker det, du tror, du har glemt.

Behandlingen vil være omkring 1½ time, og du kan sidde eller ligge ned. Du vil under hele forløbet være ved bevidsthed og helt opmærksom på, hvad der foregår. Der vil altså ikke foregå noget, du ikke ønsker.