. . .

Klienterne skriver

Hemmeligheder kan både skabe ubalancer og stor sorg i livet
– terapi skaber forandring

Kære Helle. Du fik sat skub i mine ufortalte historier. Det store svigt fra min familie. Fik du vendt til noget jeg kunne bruge og sige til mig selv “jeg er en god og kærlig mor” og at jeg er helt normal. Du fik mig til at føle mig godt tilpas, og på kort tid kunne jeg udvikle mig. På de fronter jeg har bruge for. “Terapien er svær at beskrive… Men hold da op, hvor det rykker. Helles nærvær giver hurtigt og nem plads til den ærlighed, der nu flyder her og nu, sættes der ord på.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om Helles ærlighed, og dialogen viser mig, at hun brænder så meget for det. Og det er måske i virkeligheden det sidste, der gør hende så ekstraordinær god.” (En ny mor)

Min kommentar:
Pga. min tavshedspligt kan jeg selvfølgelig ikke fortælle, hvad den “ufortalte historie” handler om. Dog vil jeg gerne fortælle, hvad jeg senere oplevede: En god tid senere går jeg på gaden i en for mig fremmed by. Pludselig hører jeg en stemme, som jeg kender, men kan ikke se person. Stemmen råber “Hej Helle”, og jeg ser, hvor lyden kommer fra! Den forandring, der er sket med dette skønne mennesker, er så glædelig og dybt rørende. Det strålede ud af hende, at der var sluppet en stor sorg.


Hovedpine efter trafikulykke

En klient har for år tilbage været involveret i en trafikulykke og fået konstateret piskesmæld i nakken. Ulykken har afstedkommet både fysiske og psykiske gener, flere operationer og stadig udfordringer og begrænsninger i hverdagen. Klient fortæller ved nummer 2 behandling, at der allerede er sket en bedring. De smerter og tryk der har været på siden af hovedet og muskel tics inde bagved det ene øje er væk.. Og siger: “Jeg har ikke haft hovedpine siden sidst (14 dage), og hovedet begynder at fungere uden smerter, og synsproblemet er også væk..!” (Anonym)

Min kommentar:
I forbindelse med en trafikulykke, er det ikke kun den/de pludselige fysiske påvirkning(er), det afstedkommer. Det er også et chok, som sætter sig i kroppen. Hukommelsen påvirkes. Og det kan være befriende på mange måder at få de spændinger forløst.


For meget mavesyre

En klient kommer, fordi han har meget store problemer med voldsomme sure opstød/mavesyre.

Da klienten fik sin første terapi, lød det: ”Der skal bare ske noget andet, ved ikke, om jeg tror på det, men der må godt ske noget andet! Mit problem er, at jeg har så meget mavesyre, at jeg ikke kan ligge ned om natten og sove uden at få sure opstød. Tit må jeg skifte pudebetræk om natten pga. opstød, som kommer ud af både mund og næse. Tit opstår der en sviende og brændende fornemmelse i øverste del af maven. Jeg kan blive opereret, men lægerne siger, at kun måske får jeg gavn af operationen, og måske skal jeg opereres om igen om 4 år. De vil kun udføre denne operation på mig to gange.”

Efter kun 3 behandlinger, tikker der en sms ind med følgende:
”Hej Helle, lige en lille hilsen herfra. Det går rigtig godt. Jeg er nu nede på at tage 1 pille (40mg) om morgenen og 1 pille (40mg) om aftenen – mod tidligere to morgen (2x40mg) og to aften (2x40mg). Jeg kan nu ligge fladt ned uden at have hovedgærdet hævet.” (Anonym)


Min oplevelse af hypnose i forbindelse med ønske om vægttab hos Helle Pihl

“Da jeg første gang kom hos Helle havde jeg på ingen måde nogen forventning. Jeg har gennem de sidste 31 år været igennem MANGE forskellige ”behandlingsmetoder” i forhold til at komme min overvægt til livs, men endnu ingen, der har rykket mig. Så mine forventninger var ikke store, men jeg var spændt på, hvad tankefeltsterapi var.

Min oplevelse: Jeg er helt bjergtaget efter første gang. Jeg var tilbage og se ting, som jeg ikke anede ”lå derinde” og samtidig ting som påvirkede mig meget. Selve hypnosen var anderledes end noget andet, jeg har oplevet, og jeg var flere gange rørt over det, jeg oplevede på min tur gennem ”mig selv”.

Bagefter: Jeg er slet ikke færdig – hverken med hypnose eller med Helle. Mine efteroplevelser er, at jeg kan mærke, det har påvirket mit ”madmønster” i den grad, hvor jeg kan fornemme, at jeg ikke længere føler behov for nogle af mine ellers dårlige vaner på samme måde som før. Jeg higer ikke efter dårlig mad og hurtige løsninger, og jeg er mere opmærksom på, om det er et behov eller en følelse. Det har jeg aldrig kunne før. Samtidig føler jeg ikke kun, jeg er ”behandlet” for overvægt, men Helle har rykket mange ting i mig, og jeg ser nok tingene lidt anderledes og mere positivt nu, og det er jo fantastisk! Tak Helle!!” (Kvinde 31 år)


Coach til vægttab

“Jeg vil hermed give Helle Pihl min dybeste og varmeste anbefaling som behandler. Hun er en meget dygtig og kompetent behandler. Hun er altid sød og imødekommende og med begge ben plantet på jorden. Man føler sig meget tryg ved hendes behandling.  I hypnose får hun meget hurtigt en ned i den dybeste afslapning. Og hun fanger hurtigt eventuelle problematikker, og arbejder så ud fra det. Jeg kan varmt anbefale Helle som behandler til andre.”


En kunde skriver 2 uger senere, efter et afsluttet forløb og ønsker at dele sin oplevelse

“Undertegnede er 68 år og blev i barndommen udsat for incest, jeg troede IKKE det var muligt at få ro indeni og forlige sig med tanken om, at ingen havde passet på mig. Derfor er jeg Helle Pihl dybt taknemmelig, for det lykkedes hende i løbet af 4 behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hendes sted og den person hun er, man er i gode hænder.
Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden. (jeg sover stadig godt om natten og jeg nyder det – tak)”