. . .

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

  • Home
  • Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvem kan få gavn af terapi-behandlingen?

Alle, der oplever ubehag eller ubalance, forringet livskvalitet samt skavanker og smerter, kan få glæde af behandlingen. Det samme gælder, hvis du gerne vil have hjælp til at slippe af med gamle mønstre eller (u)vaner samt ubearbejdede oplevelser. Alt sammen kan være både på et fysisk, følelsesmæssigt og tankemæssigt plan.

Det er dog vigtigt, at du har et ønske om at gøre noget ved din situation, når vi indleder behandlingen. Det er min erfaring, at behandlingsforløbet ikke virker så effektivt, hvis det er andre, fx din partner, venner og familie, der har presset dig til at gå i behandling. Det skal være dig som ønsker forbedring i dit liv.

 

Hvordan foregår terapi-behandlingen?

Når du ankommer i klinikken, tager jeg imod dig og skaber et rum, der er trygt for dig; Du sidder i en stol, hvor du bliver tilbudt at få et tæppe om dig og får serveret en kop te og et glas vand. Meningen er at skabe et rum af omsorg og tryghed, så du føler dig tilpas ved at tale om dit ubehag, dit mønster, din smerte – eller hvad du gerne vil have forandret i dit liv.

I en indledende samtale, hvor jeg lytter og stiller spørgsmål til dig, sporer vi os ind på, hvad det er, vi skal arbejde med i terapien, og hvordan vi griber det an. Måske er der flere emner, der dukker op, og jeg vil notere undervejs – her vælger vi sammen det vigtigste og starter med at arbejde med det.

Ud fra det vi er kommet frem til i samtalen, foreslår jeg den behandlingsmetode, som bedst vil kunne bearbejde din problematik – nogle gange bruger jeg flere forskellige metoder. Med andre ord er metoden ikke givet på forhånd – jeg tager udgangspunkt i din specifikke situation. De forskellige metoder, jeg benytter, kan du læse om her…


Hvilke resultater kan man forvente af terapi-behandlingen?

Du kan forvente at få forbedret livskvalitet efter et behandlingsforløb. Mange mærker allerede en forandring efter 1.-2. gang. Efter 3 gange bør der som regel være en forandring at mærke hos dig. Et forløb kan typisk bestå af ca. 1-5 behandlinger.

Det skal understreges, at det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, før den ønskede effekt er opnået. Ved svære udfordringer kan der forventes flere behandlinger, end før nævnte. Ved første behandling giver jeg en vurdering af, hvad du kan forvente. Ved forskellige terapi forløb kan der forekomme små hjemmeopgaver, som skal udføres ml. terapi-sessionerne, fx ved indlæringsproblemer, og de vil være overkommelige.


Bemærk: datatilsynet-logo Jeg gør brug af journalføring, hvor jeg undervejs tager notater for at give dig en mere optimal behandling. Journalen er fortrolig mellem os to. Du kan til enhver tid få fuldt indblik i, hvad der er noteret, ligesom du kan bede om at få den slettet.

For at en alternative behandler må føre klientjournal, skal det ansøges hos Datatilsynet, jf. Persondatoloven – og denne tilladelse har jeg naturligvis.